Bajoeschki – Bajoe (0 tot 7 jaar.)

WORKSHOP MUZIEK VOOR PEUTERS & KLEUTERS

We werken ‘op maat’ van de kleine mens.

Culturele en artistieke prikkels voor de allerkleinsten zijn even belangrijk als slaap, melk en liefde. Het stimuleert hen om op eigen tempo hun verbeelding te ontwikkelen, hun zintuigen aan te scherpen plus een groot pakket aan emoties te ontdekken en te doorvoelen …

De muziekworkshops gaan uit van het zelf doen en beleven, waarbij we kinderen op de juiste wijze prikkelen en ruimte geven om samen met hun (groot-) ouders op ontdekkingsreis te gaan in de wereld van ritme, geluid en klank door middel van zang en het spelen op een mooi en bijzonder wereld muziekinstrumentarium.

  • leeftijd: 18 maanden tot 3 jaar
  • duur: 45 minuten
  • aantal deelnemers: 10 kinderen + 10 volwassenen of 1 klasgroep
  • prijs: 450 € per dag = 3 workshops van 45 min.
  • vervoer: 0,36 eurocent per km vanaf Antwerpen-Berchem

Foto kleuter + mama + bourdonlier

BEGELEIDING: Henk Mesuere – muzikant

Hij behaalde de ‘Belgium Pro Arte’ prijs voor percussie na studies aan het Stedelijk Muziekconservatorium van Brugge. Studeerde Muziektherapie aan de Vrije Academie ‘De Wervel’ te Zeist (Nl.) Heeft reeds vele jaren ervaring als muziekagoog en muziektherapeut. Werkte als muziekleraar in het gewoon en buitengewoon kleuter, lager en secundair onderwijs.
Is artistiek directeur en oprichter van Koraal vzw. en Het Muzische Huis, een kunstenaarscollectief en kunsthuis voor kinderen en jongeren.
Is actief als beroepsmuzikant in binnen- en buitenlandse kunstenprojecten.